[:nl]

Het Amersfoortse On The Rocks heeft met Rockbooks, notitieboeken van duurzaam steenpapier, de MKB Export Award 2017 gewonnen. De prijs werd op 29 maart uitgereikt door MKB Nederland, TNT en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in samenwerking met Language Institute Regina Coeli.

 

De jury is onder de indruk van de missie en visie van Anne Pleun van Eijsden (29), oprichtster van On The Rocks, die met de Rockbooks gemaakt van steenpapier “duurzaamheid en kwaliteit combineert tot een bijzonder en internationaal kansrijk product”.

 

De start-up, tevens B Corporation gecertificeerd, produceert de Rockbooks van steenpapier in Nederland onder zo duurzaam mogelijke omstandigheden. Van Eijsden hoopt een verandering teweeg te brengen in de papier- en stationery industrie door de cradle-to-cradle gecertificeerde papiersoort in de vorm van een aantrekkelijk en hoogwaardig product op de markt te zetten. Zowel nationaal, als internationaal.

 

“On The Rocks is klaar voor een stap naar het buitenland. Met dit Dutch design Rockbook willen we zo snel mogelijk de grens over, startende in Frankrijk. We brengen dit duurzame kwaliteitsproduct naar de rest van de wereld, en dragen zo de oer-Hollandse geest van innovatie en kwaliteit op een moderne en verantwoorde manier uit,” aldus van Eijsden.

 

Met de MKB Export Award wint On the Rocks een transporttegoed van TNT ter waarde van €15.000, een jaar lidmaatschap van MKB-Nederland, een taaltraining naar keuze bij Language Institute Regina Coeli en een Zakenpartnerscan van RVO.nl. Het bedrijf uit Amersfoort laat in de eindronde van de verkiezing Charly’s all is fair (Schiedam), Covergreen (Holten) en Fruitfunk (Den Bosch) achter zich. In totaal hadden bijna 100 bedrijven zich voor de MKB Export Award aangemeld.

[:en]

On The Rocks won the MKB Export Award 2017! On March 29th, the award was handed out to Anne Pleun van Eijsden by MKB Nederland, TNT, RVO and Language Institute Regina Coeli.

 

The jury was impressed by the mission and vision of van Eijsden (29), founder of On The Rocks, who “combines sustainability and quality in the Rockbooks, which makes them a product with international allure.”

 

The start-up from Amersfoort, that is also B Corporation certified, produces the Rockbooks made from stonepaper in the Netherlands under sustainable and fair conditions. Van Eijsden hopes to make a positive change in the stationery- and paper industry by introducing the high-end Rockbooks, made from a cradle-to-cradle certified material.

 

“On The Rocks is ready to cross the border to other countries with this Dutch design Rockbook, we can’t wait to show the world! First country of focus: France. We will bring this high quality to the rest of the world, with the Dutch spirit of innovation and pioneership and a sustainable production chain,” so states van Eijsden.

 

With the MKB Export Award, On The Rocks won a transport credit from TNT, worth €15.000, one year membership from MKB-Nederland, a language course from Language Institute Regina Coeli and a business partner scan from RVO.nl.

[:]

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *