Sales & impact developer (32-40 u per week)

Wat is Paper on the Rocks?

Wij zijn een B corp gecertificeerde scale-up die streeft naar een gezonde papierindustrie. Sinds 2015 doen we dat door het ontwikkelen van boomvrije papieralternatieven.

Van die alternatieven maken we bijzondere papierproducties met als kernproduct notitieboeken, met name voor grote internationale (luxe) merken. Het team bestaat momenteel uit 5 mensen, en we kunnen niet wachten om kennis te maken! Ons kantoor bevindt zich in Amersfoort.

Wat ga je precies doen?

Je gaat zorgen voor snelle groei van boomvrije papieralternatieven in de papierindustrie, door partnerships aan te gaan met middelgrote en grote organisaties in met name Europa. De focus ligt op het verduurzamen van het papierverbruik van deze organisaties, bijvoorbeeld via onze boomvrije notitieboeken.

Voor deze functie zul je vaak de deur uit zijn en weinig op kantoor zitten. Zo zul je in 2024 evenementen bezoeken in Parijs en Milaan, maar ook klantbezoeken afleggen in Londen en Amsterdam.

Daarnaast beheer je een al bestaand mooi klanten-portefeuille. Verder bouw je actief aan een eigen netwerk en ga je regelmatig op bezoek bij onze klanten en relaties.

Je krijgt energie van ontmoetingen met nieuwe mensen, van gesprekken over samenwerkingen en het verder groeien van een scale-up. Daarbij bouwen we terwijl we rennen, want een transitie van een industrie kan niet wachten. Het zal dus geregeld voorkomen dat je ook activiteiten oppakt binnen de organisatie die niet in deze functie-omschrijving staan.

Wat bieden wij jou?

Een marktconform salaris en een dynamische werkweek.  Je gaat werken in een jong, menselijk en enthousiast team, waar je helemaal als jezelf naar kantoor kunt komen. Er is voldoende ruimte voor zelfontwikkeling in teamverband. Je werkt in een B Corp-bedrijf waar je trots op kunt zijn en je draagt een steentje bij aan de broodnodige verandering van een industrie. Daarnaast is er de mogelijkheid om ons nationale en internationale netwerk eigen te maken met high-end contacten.

Wie zoeken wij?

  • Een commerciële, ondernemende enthousiasteling met 1 tot 4 jaar ervaring.
  •  Je gaat graag de hort op om mensen bij andere bedrijven te spreken over samenwerkingen en verkoop.
  •  Je haalt energie uit het aangaan en onderhouden van relaties met mensen binnen grote organisaties. Kortom, netwerken ligt je.
  •  Je kan zelfstandig werken en gaat gemotiveerd aan de slag.
  •  Je bent flexibel en draait mee in een toekomstbestendig, groeiend bedrijf.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar Anne Pleun (anne@paperontherocks.com) of bel direct met +31 (0)6 297 07 383.

Deze vacature is gepubliceerd op 11 december 2023.
Reacties ontvangen we bij voorkeur vóór eind december.

NB: we zijn niet geinteresseerd in je CV, maar wel in je motivatiebrief!